Deze keer heb ik de dildo flogger van het merk Easytoys binnengekregen om te testen. Deze zit verpakt in een chique grijs met zwarte doos waar ook een venster inzit. Je ziet dus meteen de toy door de verpakking heen. Volgens de verpakking is deze dildo flogger in 3 verschillende kleuren te verkrijgen: zwart, roze en paars. Ik heb een mooi paars exemplaar thuisgestuurd gekregen. Ook staat er op de achterkant nog meer productinformatie, zo is de dildo 16 cm lang, ongeveer 3,6 cm dik en is hij waterproof. Een spannende toy om een keer samen in de douche te gebruiken dus!

Als laatst staat op de verpakking ook het volgende nog vermeld:

‘Maak elk SM-spel nog opwindender met de dildo flogger! Wil je je partner straffen of verwennen? Het kan allebei met dit unieke speeltje. De dildo is gemaakt van siliconen, terwijl de strengen van de flogger uit PU-leer vervaardigd zijn. Dit geeft dit spannende SM-speeltje een luxueuze uitstraling.’

glazen dildo

Unboxing

Wanneer ik de dildo flogger uit zijn verpakking haal voel ik meteen dat het materiaal waarvan de dildo is gemaakt heel fijn en soepel aanvoelt. Ook de aders op de schacht zijn goed voelbaar. Ik denk dat dit nog wel eens erg lekker aan kan gaan voelen.

Als ik de dildo zo eens door mijn hand laat glijden, valt me wel op dat de eikel redelijk ver ‘uitsteekt’ in vergelijking met de rest. De dildo is niet extreem groot of dik, dus ook voor iedereen goed te gebruiken. Ook anaal zou ik deze toy nog wel aandurven.

De strengen van de flogger voelen op het eerste zicht best zacht en licht aan. Ik vraag me af of je er wel wat van gaat voelen. Als ik het zo eens bij mezelf op m'n arm probeer neem ik al snel mijn woorden terug. Vooral de uiteinden van de strengen zijn goed voelbaar. Ik weet bijna zeker dat ik hier heel opgewonden van ga raken als mijn partner me hiermee ‘straft’. Tijd om te gaan testen dus!

Ervaring

Wanneer mijn partner de dildo bij me inbrengt voelt deze eigenlijk meteen wel lekker aan. Doordat het materiaal zo soepel en buigbaar is, kan er ook iets harder mee gespeeld worden dan normaal. Ondanks dat ik eerst mijn twijfels had over het formaat van de eikel, moet ik zeggen dat dit toch ook wel erg lekker aanvoelt. Waar ik iets minder over te spreken ben, zijn de aders op de schacht. In het begin voel je ze vrij goed en is het lekker, maar als het spel wat langer duurt zorgt dit er bij mij voor dat het gaat schuren. Verder vind ik het formaat van de dildo prima, niet te groot en ook zeker niet te klein.

glazen dildo

Het voordeel van deze ‘2-in1’ dildo is dat je er lekker mee kunt variëren. Op het moment dat de dildo minder prettig aan ging voelen en ik hier wat van zei, zijn we overgeschakeld naar de flogger. En je raad het al.. dit was meteen mijn straf omdat ik er iets over zei. Ergens vind ik het ook super opwindend om gestraft te worden. Hierbij voelde ik de strengen van de flogger ook veel beter, waarschijnlijk omdat je het niet zelf in de hand hebt. Waar ik eerst dacht dat de flogger zou tegenvallen, vind ik dit nu juist het leukste aan deze sextoy. Je kunt je partner er mee teasen door de flogger zachtjes over zijn/haar lichaam te laten gaan, maar je kunt er ook zeker goede lijfstraffen mee uitdelen. Wat ik ook zeker een voordeel vind, is dat de strengen van de flogger erg licht in gewicht zijn. Hierdoor is hij extra makkelijk in gebruik.

Conclusie

Mijn conclusie over de dildo flogger is dus dat het op zich een prima seksspeeltje is. Hij is vooral erg leuk omdat je er mee kunt afwisselen. Zo kun je met 1 speeltje verwend en gestraft worden tegelijk, ideaal!