Okay...aiaiai...

Een beetje een dingetje dit. En elke vrouw gaat nu denken jaaaa, precies dat... Ik haal ze uit de verpakking. Twee grote glazen knikkers. De Jaded Glass Ben Wa Balls. Voor de old skool ladies onder ons; bonken..alleen zijn deze voor in een andere "put" zeg maar :-D Ik zoek.. of er misschien een stiekem geïntegreerd touwtje aan zit. Nope.

glazen dildo

Zucht, okay

Ik weeg ze. Das wel gerustellend. Redelijk zwaar.
Een kinky toy met ook een functie. Want het is een soort training, voor je bekkenbodemspieren. Of je ze in kan houden of niet. Daar zie ik een uitdaging in. En dan het plezier van iets in je voelen en hebben terwijl een een kilo gehakt haalt, dat snap ik. Best een opwindend idee. Maar dat, wat wij dames, bijna allemaal denken bij dit speeltje: WAT als ze kwijtraken? Wat als ik aan de ehbo instructies moet gaan geven waar ongeveer ik denk dat ze zich stiekem verstoppen... Het idee er iets in te stoppen met de boodschap "succes daarbinnen, have fun en app ff of alles okay is".. is een beetje tegen m'n natuur in.

Tijdens..

Maar, niet zeuren, what goes up must come down. Ik maak ze warm onder de kraan. Gewoon, omdat ik dat lekker vindt en laat ze op reis gaan.

Okay, ze zitten. Ik loop een rondje in m'n kamer. Ah, ik kan er gewoon mee lopen. Normaal ook. Okay. Level twee, ik ga zitten. Mm, kan ook. Het idee gevuld te zijn op deze manier is echt lekker. Het geeft een kinky feeling. Ondeugend.

Ha, dansen, kan ook. Handig om te weten toch. Neeee, ze vallen er uit niet, ze vallen niet opeens via m'n broekspijp in m'n sneaker over de stoep terwijl ik m'n met de buurvrouw sta te praten. Echt niet. Onzin. Okay lang en vreemd onderzoek kort ; alles kan dus.

glazen dildo

Maar..
Ik wil weten of ze eruit kunnen.
Spanning.. Ik voel. Pff, niks te vinden. Okayyy, help? Moet ik ze roepen, graaien, springen?
Wacht.. logisch nadenken misschien..
Lang leve de zwaartekracht.. Het gaat eigenlijk makkelijk, met heel klein beetje hulp van buikspieren.

Conclusie..

De angst, die veel vrouwen hebben, dat ze in het oneindige kwijtraken is ongegrond. Maakt misschien uit hoe groot en hoe zwaar ze zijn en hoe makkelijk ze eruit komen.

glazen dildo

Het idee is gewoonweg geil, stimulerend. Van het fysiek stimulerende gevoel van binnen heb ik minder gemerkt. Maar das persoonlijk. Het vergt ff vertouwen in jezelf. Dat groeit naarmate je oefent en experimenteert. Dus ja, het is spannend en kinky. Lekker een dingetje voor jezelf, een soort stout geheim dat je met je meedraagt. Of iemand laat dragen, een beetje our little secret, is het dan.

Vaginaballen, voor dames met cojones