Het is iedere keer toch weer spannend wat voor sextoy er geleverd gaat worden. Ik was niet thuis toen de bezorger aan de deur stond, dus moest ik het pakketje gaan halen bij een afleverpunt. Omdat ik zó nieuwsgierig was naar wat er in het pakket zat, besloot ik het pakket al in de auto te openen. En toen kwam dus de Sweet Smile magic mini Dolphin vibrator tevoorschijn.

mini vibrator

Unboxing

De verpakking ziet er leuk en origineel uit. Op het ‘frontje’ van de verpakking staat een afbeelding van de vibrator. Ook staat er aangegeven op welke plaatsen hij vibreert. Meteen is duidelijk waar de mini vibrator zijn naam aan te danken heeft. Het deel wat de clitoris stimuleert ziet er uit als de kop van een dolfijn. Wanneer je het magnetische frontje openslaat is de vibrator zichtbaar door het doorschijnende plastic. De vibrator is niet groot, de totale lengte is 16 cm en de invoerdiepte ca. 8 cm. Wel ideaal om mee te nemen voor onderweg of op reis dus.

Uiterlijk en beleving

Het siliconen materiaal van de vibrator voelt prettig aan. De kop van de clitorisstimulator is best puntig maar wel flexibel. Ik ben benieuwd naar het effect daarvan. Verder moeten er 2x AAA-batterijen in, die niet inbegrepen zijn. Gelukkig heb ik deze in huis en kan ik meteen de verschillende standen gaan testen.

De Dolphin vibrator heeft 7 verschillende trilstanden. Deze zijn variërend van zacht naar hard, maar ook met verschillende en oplopende vibraties. Wanneer ik de vibrator in mijn handen heb voelen de vibraties erg prettig aan. Ook is hij makkelijk te bedienen. Er zit maar 1 knop op waarmee je hem aan en uit zet. Om hem uit te zetten houd je de knop lang ingedrukt en om te switchen naar een andere stand druk je kort op de knop.

Tijd om aan de slag te gaan

Tijd om de Sweet Smile magic minis Dolphin vibrator te gaan testen dus. Doordat de vibrator klein en smal is, is deze gemakkelijk in te brengen. Het deel van de vibrator wat in de vagina gaat voelt door zijn vorm lekker aan. Zoals gewoonlijk begin ik bij de zachte standen, deze voelen erg prettig aan. De vibratie is zowel in de vagina als bij de clitoris goed te voelen. Wanneer ik de vibrator op de hardere standen zet, voelt dit bij mij toch wat minder prettig aan. De vibratie tegen de clitoris vind ik niet zo aangenaam. Dit komt met name door de puntige kop van de vibrator. Bij de zachte standen voel je de trillingen tegen de clitoris goed, maar bij de harde standen gaat het scherpe van de kop toch meer overheersen. Ondanks dat de harde vibratie bij de clitoris minder prettig is, vind ik de vibratie in de vagina juist weer lekkerder met de harde standen. Dit zorgt er uiteindelijk wel voor dat het wat langer duurt voordat ik mijn orgasme bereik.

mini vibrator

Conclusie

Mijn conclusie is dat deze vibrator op de zachtere standen een prima vibrator is. Ik denk dat hij ook goed te gebruiken is door de partner, zodat hij/zij je kan teasen. Wat ik stiekem wel een groot pluspunt vind is het formaat. De Sweet Smile magic mini Dolphin vibrator is wel heel erg geschikt om mee te nemen in je handtas. Hierdoor kan hij makkelijk op leuke spannende plaatsen gebruikt worden.